torsdag 16 september 2010

.Fläskläpp.

Idag har det jobbats 8.30-15, hade en enveten jobbig huvudvärk som satt hela jobb passet plus en bra bit in på kvällen, men men det finns dom som har det värre..

Idag har vi även haft besök av svärföräldrarna dom va hit för att köpa en dagbädd/bäddsoffa till sommarstugan dom bygger. Kommer bli så fint så. =)
Så en tripp till Ikea stod på schemat direkt efter jobbet, där inhandlades det en liten lampa till fönstret bredvid soffan för det är så mörkt där. Det fick även följa med 2 små mjukis råttor o en barngrind hem.
Grinden sätter vi fast framför balkongdörren så inte Nessie får för sig att hoppa ner...

När vi skulle åka hem från Ikea så packade dom in ett av paketen i pressening för att det inte skulle bli blött när de åkte hem eftersom det skulle ligga på taket. Iaf så skulle T dra ett varv med silver tejp runt när tejpen gick av o han gav mig en rak höger över munnen vilket resulterade i att läppen (tack o lov) sprack. Den är lite svullen men det syns inte värst mycket som tur är.. =D

Min underbara svärmor hade med sig nyplockade gula kantareller till mig, dom ska stekas i smör imorn o njutas av riktigt mycket. Är ju så himla gott! =)

Nu ska jag titta färdigt på Bröllops fotografen o njuta av den härliga värmländskan.

<3 Puss


Bild: Google

Inga kommentarer: